Werken voor GTU

Voor wie heeft GTU Detachering werk?
GTU Detachering is een aantrekkelijke werkgever voor personen met een MBO of HBO opleiding. Wij zoeken mensen die willen investeren in hun vak, opleiding en loopbaan en die het heel normaal vinden dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Mensen die volgens ‘ouderwetse’ principes hard willen werken en goed verdienen. Misschien bent u toe aan een nieuwe vaste baan, maar u weet nog niet precies in welke richting. Juist dan is het prettig om eerst ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Detachering via GTU is dan een prima optie. Misschien bent u iemand die houdt van wisselende projecten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Of wilt u zelf aan de slag als zzp-er maar heeft u nog geen contacten of opdrachtgevers dan helpen wij u ook graag op weg.
 
Wat willen wij voor u betekenen?
Wanneer u werkt bij GTU Detachering krijgt u de kans om in relatief korte tijd veel te zien in allerlei verschillende disciplines van de Civiele techniek en/of de Grond-, Weg- en Waterbouw. Door de grote verscheidenheid aan projecten en opdrachtgevers is er altijd wel een richting die bij u past. Ons doel is dat u met plezier uw werk kan verrichten. Het liefst gaan wij na een proefperiode een vast dienstverband met u aan zodat er ook aan verdere begeleiding van uw carrière kan worden gewerkt d.m.v. scholing en/of uitbreiding van uw ervaring.
 
Onze werkwijze
Door middel van een oriënterend gesprek (met u) worden opleiding en ervaring in kaart gebracht om zo vanuit het aanbod van werken een optimale selectie te kunnen maken. GTU Detachering gaat aan de slag waarbij we vanzelfsprekend vertrouwelijk omgaan met uw persoonlijke gegevens. Bij een sollicitatie wordt u gedegen voorbereid op het gesprek met onze opdrachtgever. Informatie over het betreffende bedrijf of organisatie hebben we ter inzage.
 
GTU Detachering aangenaam kennis te maken
Wij streven ernaar om perfect werk af te leveren zodat onze klanten het vanzelfsprekend vinden om ons een nieuwe opdracht te gunnen. Wij zijn u graag van dienst en kijken uit naar een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Is uw interesse gewekt? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen middels het inschrijfformulier.